Kad Sim Glamor My Prepaid Rozita Che Wan – Baru-baru ini My Prepaid melancarkan kerjasama dengan selebriti terkenal Rozita Che Wan untuk kad prabayar edisi Eksklusif yang dinamakan Kad SIM Gamor My Prepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan. MyPrepaid adalah jenama bagi Kad Prabayar yang telah berada dipasaran dan diedarkan oleh My InternaFonal Mobile Sdn. Bhd sejak 2016

Kad Sim Glamor My Prepaid Rozita Che Wan

Keahlian MyPrepaid, satu platform perkongsian yang membantu anda berhubung dengan mereka tersayang melalui satu pelan menjimatkan di samping memperoleh manfaat kewangan apabila anda berkongsi kehebatan dan pengalaman yang baik menjadi pengguna Prabayar MyPrepaid dengan pengguna lain.

“Kami juga percaya bahawa pengalaman pelanggan kami adalah sumber terbaik bagi melakukan pemasaran. Oleh itu, di MyPrepaid kami memberi ganjaran kepada mana-mana pelanggan yang berkongsi pengalaman baik mereka menggunakan perkhidmatan kami kepada sesiapa sahaja. Justeru jangan lepaskan mendaftar untuk memiliki Kad Sim Glamor My Prepaid Rozita Che Wan

“Apa yang menariknya, Kad prabayar MyPrepaid ini menawarkan kelebihan berganda kepada pengguna berbanding kad prabayar lain kerana dengan menggunakan kad prabayar MyPrepaid ini, anda bukan sahaja menjadi pelanggan kami malah anda juga
boleh menjadikan ianya sebagai satu kerjaya atau karier dimana anda bukan sahaja akan menerima insentif jika merujuk atau memperkenalkan kad prabayar MyPrepaid ini kepada pengguna lain tetapi anda juga akan menerima insentif tertentu apabila pengguna tadi berterusan kekal aktif menggunakan kad prabayar MyPrepaid ini.

“Ini bermakna sebagai pengguna Myprepaid, anda bukan sahaja menjadi pengguna tetapi
anda juga umpama memiliki sebuah perniagaan telekomunikasi yang memberikan pulangan berterusan,” ujar Rozita Che Wan sambil menambah ia adalah kad prabayar yang ditawarkan khusus buat peminatnya di seluruh negara menggunakan jenama MyPrepaid.

Prabayar ini adalah hasil kerjasama Eksklusif antara Rozita Che Wan sebagai Brand Partner kepada My InternaFonal Mobile Sdn. Bhd iaitu pengeluar jenama MyPrepaid. Kad ini hanya bernilai RM10 dan tersedia kredit percuma bernilai RM5 untuk panggilan, SMS dan Data dan mempunyai liputan seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak.

My Prepaid menawarkan Kad SIM Glamor MyPrepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan ini adalah  khusus kepada peminat Rozita Che Wan dan menghargai peminatnya dengan menawarkan kad sim Eksklusif dengan pelan caj panggilan yang super jimat selain menawarkan peluang kepada peminat untuk menjadi usahawan kepada produk eksklusif ini.

Kad Sim Glamor My Prepaid Rozita Che Wan.  Antara kelebihan Kad SIM Glamor MyPrepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan ini ialah pelan harga super jimat yang memberikan 3x ganda lebih masa berbual berbanding kad lain dalam pasaran. Caj Panggilan adalah 12.5 sen dengan blok 30 saat, 10 sen untuk SMS dan 10sen/MB untuk data Pay As You Use. Setiap tambah nilai akan menerima kredit percuma secara berganda.  Setiap RM10 tambah nilai akan digandakan secara percuma oleh syarikat. Ini menjadikan jumlah kredit keseluruhan yang mereka terima adalah sebanyak RM20. Nilai maksima tambah nilai adalah RM50.

Selain itu anda juga akan dapat Pelan Data internet tanpa had dan tanpa had kelajuan. Pengguna boleh memilih pelan langganan harian, mingguan atau bulanan mengikut keperluan masing-masing tanpa perlu risau dengan terma dan syarat yang mengelirukan.

Perlindungan Takaful Kemalangan Peribadi Percuma kepada setiap pengguna. Pengguna yang berumur 13-70 tahun layak mendapat perlindungan ini termasuk warganegara dan bukan warganegara. Selain menerima mataganjaran bagi setiap tambah nilai yang dibuat dan boleh ditebus untuk pelbagai baucer barangan di seluruh negara. Bagi Setiap ringgit tambahnilai akan ditukarkan kepada mata ganjaran dan boleh ditebus dalam bentuk boucer barangan untuk ditukarkan kepada lebih 35 outlet diseluruh negara seperF KFC, MyDin, Giant, Starbuck, Coffee Bean dan lain-lain.

Program usahawan ditawarkan kepada semua peminat Rozita Che Wan untuk menceburkan diri menjadi pengedar kepada kad prabayar ini. Hanya terbuka kepada 500 pendaftar terawal sahaja. Pendaftaran mula dibuka pada 29 April 2019 sehingga 11 May 2019.

Sayarat ntuk menjadi agen – perlu membayar sebanyak RM3,888. Membuat pembayaran penuh pada 11 May 2019 dalam satu majlis dan seterusnya akan ditempatkan dalam program pembangunan usahawan pada hari yang sama. Agen yang mendaftar akan dibekalkan dengan tools pemasaran yang diperlukan.

Apa yang Usahawan terima dengan nilai RM3,888 – Mereka yang mendaftar dan menjelaskan pembayaran akan menerima 30 unit Kad SIM Glamor MyPrepaid Edisi Eksklusif Rozita Che Wan. Akses VIP kepada sistem Vendor MyPrepaid bernilai RM4,890 yang membolehkan mereka melakukan perkara berikut mengaktifkan SIM, menjual tambahnilai MyPrepaid, menjual tambah nilai jenama lain talian prabayar di Malaysia, menjual tambah nilai jenama lain talian prabayar di 130 negara lain di dunia dan mendaftararkan agen lain.

Mereka juga layak menerima Perlindungan Takaful Kemalangan Peribadi Percuma bernilai RM20,000 dan tambahan skim pengurusan jenazah bernilai RM2,000.

Tools pemasaran seperti buku, Brosur, BunFng dan buku Menu bernilai RM400, Wallet Tambahnilai bernilai RM100,1 x Baucer diskaun 20% bagi jenama barangan byRCW, 1 x Tiket majlis berbuka puasa bersama Rozita Che Wan bernilai RM250 pada 19 May 2019 dan 1x Tiket cabutan bertuah yang menawarkan hadiah bernilai hampir RM100,000

Mereka yang berminat boleh mendaftar di laman web www.myprepaid.com.my bermula
pada 29 April 2019 sehingga 10 May 2019.Mereka yang berminat boleh menghubungi kami di talian:

My InternaFonal Mobile Sdn. Bhd
Aras 1, B1-1-1 Gaya Commercial Center
Jalan Taman Pusat Bandar MelawaF
53300 Kuala Lumpur.
T: +603 4101 2648
WhatApps : +601138 902 561
email: info@myprepaid.com.my
facebook: myprepaid
Instagram: myprepaid.official
web: www.myprepaid.com.my

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here