Oktober 2023 Kuala Lumpur – Nikmatilah biskut oat No.1 di Malaysia, Oat Krunch yang lazat dan sihat dan sertai peraduan pencarian harta karun “Healthy Nation is a Happy Nation”. Peraduan anjuran Oat Krunch yanag bertujuan menggalakkan warga Malaysia ke arah membina negara sihat ini terbuka kepada semua yang berminat berumur 13 tahun ke atas.

Pencarian harta karun ini akan diadakan pada 28 Oktober 2023 di Piazza, Pavilion Bukit Jalil bermula 9.00 pagi – 1.00 petang. Mulakan pengembaraan yang menarik bersama rakan dan keluarga dengan membina sebuah pasukan yang terdiri daripada tiga hingga empat orang ahli untuk menyertai pencarian harta karun yang menyeronokkan ini.

Maklumat Peraduan Oat Krunch

Selain itu, nikmati juga sesi Zumba yang meriah dan sarapan pagi yang lazat sebelum pencarian bermula. Paling penting, harta karun yang dikumpulkan ketika pencarian akan didermakan kepada organisasi amal untuk menjadikan pengembaraan ini  menyeronokkan dan lebih bermakna!

“Healthy Nation is a Happy Nation” merupakan sebahagian daripada kempen Oat Krunch yang sihat dan lazat. Ianya diadakan sempena Bulan Oatmeal untuk menggalakkan gaya hidup sihat di kalangan warga Malaysia. Kempen ini menggalakkan mereka untuk mendapatkan manfaat daripada oat yang lazat dan berkhasiat serta menikmati hidangan berasaskan oat dengan pelbagai cara!

Oat Krunch percaya bahawa makanan sihat juga boleh menjadi hidangan yang enak, seterusnya memastikan semua orang dapat merasa dan menikmatinya. Diperbuat daripada oat import berkualiti tinggi dan bahan lain yang lazat seperti coklat gelap dan buah strawberi, setiap biskut bebas lemak trans, bahan pengawet, pewarna tiruan dan merupakan sumber serat.

Cara Menyertai:

Langkah 1 – Bentuk sebuah pasukan yang terdiri daripada 3 hingga 4 orang ahli.

Langkah 2 – Klik https://sites.google.com/view/oat-krunch-treasure-hunt/,  ikuti langkah dan daftar.

Langkah 3 – E-mel pengesahan akan dihantar setelah pembayaran disahkan.

Langkah 4 – Sertai taklimat peraduan pada 25 Oktober 2023 melalui Zoom

Yuran pendaftaran dikenakan*

* Setiap yuran pendaftaran layak menerima barangan bernilai RM200 (baju T, beg bertali, Biskut Oat Krunch & Insurans Kemalangan Diri)

Apakah hadiah yang menunggu pemenang?

Hadiah untuk Pasukan Pemenang:

Pasukan Pertama: Hadiah Wang Tunai RM4,000

Pasukan Kedua: Hadiah Wang Tunai RM2,500

Pasukan Ketiga: Hadiah Wang Tunai RM1,500

Pasukan Ke-4: Hadiah Wang Tunai RM800

Pasukan Ke-5: Hadiah Wang Tunai RM450

Hadiah Sagu hati (5 pasukan): Hadiah Wang Tunai RM250 setiap pasukan

Tunggukan tarikhnya!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here