Cream O
biskut Cream dalam dua pilihan rasa,

Jack ’n Jill Cream-O, sebuah jenama biskut sandwic, akan melancarkan satu inisiatif murni dan menceriakan masyarakat dengan rasa 'O-some’ melalui kempen JACK n JILL Cream-O Sama-Sama O-some'. Untuk kempen ini Cream-O akan bergabung tenaga bersama institut pengajian wam, University Teknologi MARA (UiTM) bagi melaksanakan satu program jangkauan masyarakat mengujakan dinamakan ‘Projek Komuniti O-Some’.

Cream O
Biskut Cream-O dalam dua pilihan rasa.

Diilhamkan melalui etos jenama ini iaitu ‘menjadikan sehari O-some’ , JACK ‘n Jill Cream akan memberi sokongan padunya kepada kempen JACK ‘n JiILL Sama-sama O-some yang akan memaparkan satu peraduan hebat dengan ganjaran wang tunai bernilai RM10,000 sebagai rebutan. Sambil menikmati biskut sandwic Cream-O kegemaran mereka, rakyat Malaysia daripada pelabagai lapisan masyarakat secara langsung boleh melibatkan diri dalam kempen ini. Para peserta bukan saja berpeluang meraih hadiah yang disediakan, malah pada masa yang sama menyumbang kepada Dana Project Komuniti O-Some iaitu tabung yang akan dimanfaatkan untuk tujuan perancangan, pengkonsepan dan pelaksanaan projek komuniti tersebut yang kana diselia oleh seorang mentor daripada universiti itu.

 “JACK ‘nJILL Cream-O adalah jenama biskut sandwic yang menginspirasi orang ramai supaya `jadikan sehari anda O-some’.  Kami jalankan kempen ini bukan sahaja untuk membolehkan para pengguna menikmati produk kami dan berpeluang meraih hadiah tunai yang O-some. Tetapi pada masa sama berkongsikan rasa O-some bersama masyarakat. Kami memilih untuk berganding bahu dengan UiTM kerana kami kagum dengan kesan dan impak yang diperolehi melalui program jangkauan masyarakat yang telah mereka kendalikan untuk komuniti di Malaysia.

“Kami tidak sabar menanti projek ini tamat dan kami yakin hasilnya pasti amat mengkagumkan, kata Naib Presiden Kanan (SVP) URC Snacks Food Malaysia, Indonesia, dan Singapura, Emmanuel B Puno.

Kerja-kerja Projek Komuniti akan bermula papa 16 April dan dijangka selesai pada Mei 2021.

Cara menyertai peraduan.

WhatsApp, Menang dan Jadikan Komuniti O-some dengan 2 langkah mudah berikut;

Langka 1: Beli JACK 'n JILL Cream-O  dan /atau Magic bernilai RM5 dalam satu resit. Simpan resit tersebut.

Langkah 2: WhatsApp nama, nombor Mykad, gambar resit, jawab soalan dan hantar ke 6011 5500 1878: Pek Promosi Cream-O Percuma 15% terdapat dalam 4 variasi Ya/Tidak?

10 mata daripada setiap penyertaan yang kayak akan disalurkan kepada `Dana Projek Komuniti O-Some’.

Hadiah utama RM1200 x 1

Hadiah kedua RM800 x 2

Hddiah ketiga RM200 x 36.

Langkah Untuk maklumat lancet layari https://www.facebook.com/creamomalaysia/ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here