KitKat Gold Edisi Terhad Dalam Kotak Perayaan, Hadiah Sempena Tahun Baru Untuk Orang Tersayang.

Hadiah Kotak Perayaan untuk pemberian insan tersayang sempena Tahun Baru.

Kitkat meraikan tahun baru dengan pelancaran KitKat Gold. KitKat antara jenama konfeksionari terkemuka di Malaysia, meraikan kedatangan 2021 dengan memperkenal keluara edisi terhadnya, iaitu KitKat Gold.

KitKat Gold adalah kombinasi dua lapis coklat bermutu tinggi dan lazlat dengen bahagian atasnya bersalut warna kuning emas yang memukau dan coklat susu halus di bawahnya, membaluti lapisan wafer rangup Signature berperisa pralin mentega dan kacang di dalamnya. Ia dibungkus dengan pek emas sebagai tanda tuah dan kekayaan.

KitKat Gold Edisi Dalam Kotak Perayaan, Hadiah Sempena Tahun Baru Untuk Orang Tersayang. Untuk edisi terhad kali ini, ia direka bentuk secara uniknya dengan menerapkan elemen sambutan perayaan seperti buih dan kilauan, selain diguna juga pembalut berwarna emas. Ia cukup sesuai diberi sebagai hadiah atau pun dikongsi bersama sahabat handai dan orang tersayang.

Pegawai Eksekutif Perniagaan Untuk Unit Perniagaan Konfeksionari Malaysia dan Singapura, Nestle Bhd, Frederic Porchet berkata, “Musim perayaan adalah satu detik istimewa untuk diraikan bersama orang tersayang. Daripada saling bertukar hadiah sehinggalah kepada berkongsi nikmat sekotak coklat, segalanya adalah mengenai saat indah dapat bertemu semula dan menghabiskan masa borsama.”

Sempena menyambut ketibaan Tahun Baru, KitKat mengambil kesempatan melancarkan KitKat Gold, kepingan coklat Mantega dan kacang yang hebat untuk dikongsi sebagai hadiah ibarat emas sesama rakan dan keluarga tersayang.

Edisi terhat KitKat Gold boleh didapati dalam bentuk pemberian hadiah Kotak Perayaan (3×4 Jejari), Pek pelbagai 2 – Jejari (8 keping untuk setiap pek) dan 4-Jejari tunggal di kesemua kedai runcit utama di seluruh Malaysia.

Bagi memeriahkan lagi musim perayaan bersempena Tahun Baru Cina dan tahun Lembu Emas, KitKat Gold juga meraikan ketibaan 2021 yang penuh ‘Ong’ dengan Peraduan Menang Emas KitKat yang berlangsung dari 8 hingga 28 Februari 2021.

Hadiah-hadiah Golden Break bernilai hampir RM288,888 yang menjadi rebutan merangkumi;

Hadiah Utama RM8,888 – 10  x Pemenang, 

Hadiah Pertama RM8,888 10 x Pemenang

Hadiah Istimewa RM888 – 12 x Pemenang

Hadiah Mingguan – RM188 – 88 x pemenang mingguan.

Pengguna berpeluang meraih Golden Break dengan mengikuti 4 langkah mudah di bawah;

  1. Beli produk KitKat dengan nilai minumum RM8
  2. Tulis nama (mengikut KP) dan nombor MyKad pada resit bercetak rasmi
  3. Ambil gambar resit
  4. WhatsApp gambar resit kepada +6018 228 2090

Sementara itu, Nestle Ice Cream juga melancarkan KitKat Gold Ice Cream iaitu satu `Golden Break` dengan ice cream berperisa wafer disalut collate puts berries croquant rangup dan serpihan Wafer KitKat.

Bersempena pelancaran dua produk ‘Gold’ baharunya, Nestle Malaysia turut berbesar hati memperkenal Ciptaan Emas tersendiri bagi KitKat Gold, Nestle Nestl’e Ice Cream dan Nescaf’e Nescafe Gold; iaitu panduan mencampur gaul perisa dan tekstur daripada tiga produk tersebut bagi menghasilkan kombinasi hebat resipi hidangan.

Resipi baharu itu dikongsikan setiap minggu di https://www.youtube.com/KiKatMalaysia

Slogan: Kongsikan Kasih Sayang, Kongsikan Detik Keemasan!

#SharetheGolden Break

#KitKatMy

#MYKitKatGold

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here