18 Disember 2020 Kuala Lumpur, Malaysia – Uniqlo Da Square (Uniqlo), kedai runcit pakaian Jepun tepi jalan di Malaysia yang pertama mulai dibuka jam 10 pagi 18 Disember 2020 kepada pelanggan yang teruja menunggu untuk masuk.

Kedai baru di Bandar Sri Damansara itu, meraikan pembukaannya dengan tawaran istimewa selama tiga hari untk menyambut. pelanggan pertama. Dari 18-20 Disember, 500 pelanggan pertama yang memaski kedai setiap hari akan menerima beg barang dan setiap pelanggan yang membuat pembelian RM200 atau lebih dalam satu transaksi akan menerima beg tote UNIQLO U.

Pelanggan pada hari pertama pembukaan UNIQLO DA Square Roadside Store
Uniqlo-Da-Square


UNIQLO DA Square

Yuki Yamada, Ketua Pegawai Eksekutif UNIQLO Malaysia dan Singapura, YukiYamada berkata, “Kedai DA Square seluas 15,100 kaki persegi dirancang teliti untuk memastikan ruang dan akses yang cukup untuk semua orang, termasuk keluarga bersekali anak-anak, orang tua dan orang kurang upaya. 

Dengan bahagian dalamannya yang terbuka dan lapang, kedai ini menawarkan pengalaman membeli-belah yang menyegarkan untuk pelanggan. Malah pelanggan yang biasa dengan produk UNIQLO dapat dengan cepat mencari apa yang mereka mahukan melalui paparan lengkap setiap kategori produk dan bahagian yang dirancang dengan baik dan mudah bergerak di lantai ruang ketika membeli-belah.

Malaysia adalah negara kelima di luar Jepun dan ketiga di Asia Tenggara yang membuka kedai jenis tepi jalan, dan mengikuti kejayaan pelancaran kedai seumpamanya di Korea Selatan, Taiwan, Thailand dan Filipina. 

Kedai tepi jalan UNIQLO terletak di lokasi strategik berfungsi sebagai kedai dekat dengan kawasan rumah pelanggan di bandar berdekatan, memberi peluang kepada penduduk setempat mendapat faedah daripada perjalanan yang cepat dan mudah ke UNIQLO. 

Antara ciri menarik UNIQLO DA Square ialah

Satu-satunya kedai menyediakan pelbagai tempat tidur AIRism; Kedai kedua (selepas UNIQLO Fahrenheit 88) yang menampilkan UTme! sudut, yang menawarkan penyesuaian reka bentuk pelekat dan perkhidmatan percetakan untuk kemeja-T dan beg tote; Sudut Kelestarian bagi memajukan pembuatan pakaian secara lestari dan mendidik pelanggan mengenai bagaimana mereka dapat berganding bahu dengan UNIQLO untuk menyumbang kepada masyarakat yang lebih lestari dengan mengambil bahagian dalam usaha kegiatan kitar semula; Paparan pelbagai kategori setiap produk, seperti tempat tidur AIRism, lelaki & amp; pakaian dalam wanita, pakaian bersalin, pakaian bayi dan kanak-kanak, dan beg, kasut dan kaus kaki!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here