Cream-O
Hadiah menghargai barisan pejuang hadapan dari Cream-O

Shah Alam 22 Julai – Bersempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia yang akan datang, JACK ‘n JILL Cream-O memeriahkn sambutan kali ini dengan menzahirkan penghargaan kepada wira dan wirawati negara yang ekstra O-Some’, iaitu pejuang barisan hadapan kita.

Sebagai pembuka tirai kepada sambutan ini, telah diatur satu kejutan istimewa untuk barisan penunggang penghantaran yang jasanya tidak ternilai di sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Awal minggu ini, apa yang sepatutnya tugasan harian menghantar makanan kepada pelanggan, bertukar luar biasa buat seramai 100 penunggang Food Panda. Setibanya di lokasi masing-masing, terkaget apabila mendapati makanan yang ditempah sebenarnya adalah untuk diri mereka.

Lebih manis lagi, penunggang penghantaran ini juga dihadiahkan dengan kit terima kasih Cream O-Ekstra O-Some’, yang mengandungi beberapa paket Cream-O yang lazat serta satu set fon kepala Bluetooth untuk memudahkan penghantaran mereka agar selamat dan cekap.

Sambutan mengenang jasa Cream- O ‘Ekstra-Some’ akan sampai ke kemuncaknya pada Hari Malaysia dengan satu video penghargaan dihasilkan melalui kerjasama dengan penyanyi dan pencipta lagu terkemuka, Ismail Izzani. Di sepanjang bulan Ogos  JACK ‘n JILL Cream-O menyeru semua rakyat Malaysia untuk menyampaikan penghargaan yang akan disiarkan pada 16 September 2020. Kesemua penyertaan terpilih akan diberikan cenderahati edisi terhad serta satu jemputan eksklusif untuk bretemu Ismail Izzani secara dalam talian.

“Sejak beberapa bulan kebenlakangan ini, sememangnya hebat sekali melihat seluruh rakyat Malaysia menonjolkan semangat kekitaaan yang begitu utuh pada saat kita mengharungi salah satu cabaran terbesar dalam  hidup kita. Pejuang Barisan hadapan kami telah memainkan peranan sangat penting dan sebagai sebuah syarikat yang telah menjadi sebahagian daripada fabrik Malaysia selama bertahun-tahun, kami diilhamkam oleh dedikasi pengorbanan dan perkhidamatan mereka.

Kempen Cream O-Some’ adalah cara kita menzahirkan penghargaan kepada pejuang barisan hadapan kita yang bukan sahaja mengabdikan diri malah pada masa sama telah medorong semua rakyat Malaysia pelbagai lapisan masyarakat untuk sama-sama meraikan semangat kesepakatan, kasih sayag dan perkongsian.

“Kami berharap orang ramai turut serta bersama Cream ‘Ekstra O-Some’ untuk mengenang jasa wira wirawati negara bersempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia ini, “kata Emmanuel B Pruno, Naib Presiden Kanan (SVP) URC Snakc Foods Indonesia, Malaysia dan Singapura.

Bersempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia pelanggan dari seluruh negara akan menikmati tambahan 15 peratus biskut percuma dalam setiap pek Cream O -132 g dan Cream O Tart – 120g.

Maklumat lanjut, layari https://www.facebook.com/creaomalaysia/

Sertai Jack n Jill Cream-O dan zahirkan penghargaan anda kepada pejuang barisan hadapan. Rebut peluang agar karya anda terpilih ditampilkan dalam kompilasi video penghargaan khas kami dan menangi sesi pertemuan secara dalam talian eksklusif bersama Ismail Izzani, serta memorabilia bertandatangan.

PERATURAN PENYERTAAN

Langkah 1. Beli JACK `n JILL dan/atau Magic bernilai RM5 dan ke atas, dalam satu resit. Tarikh pembelian yang sah di antara 1 Ogos seingga 31 Ogos 2020.

Langkah 2. WhatsApp resit,<nama>,<no MyKad> dan gambar anda dengan mesej perhargaan       kepada ‘frontliners’

Langkah 3. Jawab soalan dan hantar ke +6011-5500 1878. “Pek Promosi Cream-O PERCUMA 15% terdapat dalam 4 variasi – Ya/Tidak?”

Maklumat lanjut Layari https://www.facebook.com/creamomalaysia/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here