Home Acara PELUANG MENANGI AXIA DAN VOUCHER RM50,000 DENGAN WHOLLYFITZ / WHOLLYFLUSH

PELUANG MENANGI AXIA DAN VOUCHER RM50,000 DENGAN WHOLLYFITZ / WHOLLYFLUSH

1187
0

Baru-baru ini satu majlis pelancaran WhollyFitz dan WhollyFlush telah diadakan di Hotel Royal Chulan Kuala Lumpur. Sempena pelancaran tersebut juga produk WhollyFitz menawarkan hadiah berupa Voucher bernilai RM50 Ribu untuk dimenangi manakala WhollyFlush pula menawarkan sebuah kereta Perodua AXIA dengan pembelian dari 10 ribu kotak pertama. Pengguna berpeluang memenagi hadiah menarik ini dengan hanya membeli produk WhollyFitz dan WholyFlush.


WhollyFitz merupakan produk pilihan utama bagi pengguna-pengguna yang
menghadapi masalah berat badan. Whollyfitz dapat membantu mengurangkan seleramakan, meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga dan seterusnya dengan formulasi terbaru dari whollyfitz.. terdapat “extra” pertambahan buah lemon bagi membantu pengguna masa kini meningkatkan sistem imunisasi badan dan seterusnya mampu mengelakkan jangkitan penyakit. Whollyfitz boeh didapati dengan harga jualan RM 79 sahaja. WholltFitz dijamin berkesan untuk membantu mengurangkan masalah berat badan.


Majlis yang diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur ini telah dihoskan oleh dua pelakon terkenal iaitu Zizan Razak dan Shaheizy Sam. Malah pelancaran ini juga dimeriahkan dengan sokongan dan kehadiran Datuk Aznil Haji Nawawi, Datin Seri Zizi Ezette, Samzy Fuzette, Khaty Fauziah dan Syatilla Melvin.

BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ
 GUARANA, HOODIA GARDONII, BUAH MARKISA dan BUAH LEMON


BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLY FLUSH
BUAH CRANBERRY, BUAH PEACHSINAMAKI, CHIA SEED, GARCINIA, PHYSILLIUMHUSK Dan GUARANA


INSTAGRAM WHOLLYFITZ
WHOLLYFITZ_HQ
FACEBOOK WHOLLYFITZ
WHOLLYFITZ FITZ HQ
TIKTOK WHOLLYFITZ
WHOLLYFITZHQ
HASHTAG UTAMA
#TEBALTEBALNAKPERGIMANA
#HADAPSAMPAIJAD

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here