Wanita kini memainkan pelbagai peranan dalam hidup masing-masing, di samping mengejar impian dan pencapaian yang lebih tinggi. Dengan ini, kami mengasah keupayaan unik untuk multitask semasa menghadapi cabaran hidup dan kadang-kadang ia juga termasuk mengalami cabaranuntuk mengatasiketakutan dan perasaankeraguanterhadap diri sendiri.Adakah saya membuat pilihan yang tepat? Apakah pandangan orang lain terhadap saya? Adakah saya cukup sempurna? Adakah ini benar-benar sesuai untuk saya?Fikiran sebegini timbul apabila seseorang wanita sibuk menguruskan hidupnya sambil memenuhi pelbagai peranan dalam hidup, dan pada masa yang sama cuba memenuhi gaya hidup yang diingini. Sebagai jenama penjagaan wanita yang terkemuka, Libresse memahami cabaran dan kebimbangan yang dihadapi oleh wanita dalam mencari kesesuaian untuk hidupnya. Ini termasuk perubahan emosi setiap bulan yang dihadapi wanita semasa period dan kebimbangan terhadap kebocoran. “Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam inovasi tuala wanita, kami mempunyai dialogdengan kaum wanita tentang apa yang membimbangkan seseorang wanita serta apa yang memberikan ilham kepada mereka. Kami berharap dapat menyokong kehidupanmerekasebagai seorang wanita, terutama sekali ketika menghadapi cabaran dalam pelbagai aspek hidup dansalah satu daripada cabaran tersebut adalah kebimbangan terhadap isu kebocoran ketika period,di mana isu ini sangat nyata di kalangan wanita,” jelas Evelyn Chan, Pengarah Pemasaran, Vinda Group Asia Tenggara.”Semua wanita berbeza bentuknya, dengan kontur dan bentuk badan yang berlainan. Menyedari fakta ini, kami percaya bahawa satu saiz sahaja bukannya sesuai untuk semua orang. Olehitu, pilihan yang lebih luas untuk tuala wanita diperlukan, maka rangkaian yang baru dihasilkan dengan gabungan ketebalan dan kepanjangan pad yang bersesuaian berdasarkan ukuran pinggul dan aliran haid amat penting demi memberikan keselesaan dan perasaan selamat –ini adalah idea di sebalik kempen “Get Your Fit” ini.”

Kempen ini disokong oleh selebritiwanita terkenal, iaitu Sharifah Amani dan Filzah Awok, yang turut menyuntikkan unsur lawakberkaitan topik ini yang seringkali dianggap sebagai topik yang pantangataupun tabu. Pandanganrealistik mereka terhadapisu-isu ketidakyakinan yang turut dihadapi mereka, termasuklahmencari tuala wanitayang benar-benar sesuai, adalah satu kisah yang benarbahawa wanita mempunyai kebimbangan masing-masingtidak kirastatus sosial mahupun kejayaan yang dikecapi dalam hidup. Ikuti merekadiInstagram (@sharifah_amaniand @fizahawok) bagi mendengar mesejyang ingin mereka sampaikan sepanjang berlangsungnya kempenini!Rangkaian Produk yang Diperbaharui bagi Menawarkan Padanan Berbeza untuk Kontur Badan Berbeza Sebagai seorang wanita yang menghadapi cabaran bagi mencapai kesesuaian dalam setiap aspek hidup, dari pakaian ke kasut, Libresse® menyahut seruan ini dengan memperkenalkan rangkaian produkyang diperbaharui, dalam variasi Invisible Fit, Slim Fit, Maxi Fit dan Long & Wide Fit. Rangkaian baharu ini menawarkan prestasi yang lebih baik, dengan lapisan yang lebih lembut dan keringuntuk keselesaan danperlindunganyang lebih mantap.Turut tersedia adalah Libresse® Maximum Security Panties yang baharu dengan BodyFit design untuk perlindungan yang optimumterhadap kebocoran.Kesemua tuala wanitaLibresse® direka dengan teknologi SecureFit™ yang dipatenkan bagi memastikan pad sesuai dengan kontur badan wanita tidak kira bagaimana anda bergerak. Bahagian lebar didepan memastikan pad kekal di bahagian intim anda. Bentuk tirus ditengah memastikan pad duduk selesa di antara kedua-dua belah peha. Reka bentuk unik berbelah di belakang merapatkan pad pada punggung.

Selain itu, Deep Flow Channels (DFC)dengan pantasmenyerap dan mengalirkan cecairke dalam pad untuk kekeringan yang lebih baik sambil mengelakkan kebasahan pada kulit.Di samping itu, Libresse®Daily V-Fresh Liners juga memaparkan rupa baru yang menyegarkan, Libresse®liners direka dengan CurveFit™yangdipatenkan mengikut kontur unik badan wanita untuk penjagaan bahagian intim setiap hari. Rangkaian baru produk Libresse®kini didapati dalam warna pek yang berlainan, direka khas untukmengenal pasti variasi yang berlainan dengan lebih mudah.

Ia boleh didapati di pasar raya, farmasi dan kedai runcit di Malaysia. Untuk membantu wanita di Malaysia mendapatkan padanan yang sesuai,Libresse® akan membawa kempen ‘Get Your Fit’ ke lokasi-lokasi terpilihdi seluruh negara melalui activitidi kedai-kedai serta trakLibresse®hingga 13Julai. Kunjungi mana-mana lokasi untuk Get Your Fitdan rasai perbezaannya sendiri. Pengguna juga boleh menyertaikuiz “Get Your Fit” (www.libresse.com.my/products/getyourfitquiz) untuk mengetahui tuala wanitamana yang sesuaiberdasarkan konturbadandanaliran haid. Untuk butiran dan jadualyang lengkap, layaribit.ly/getyourfit-truckschedule,laman Facebook Libresse® Malaysia(www.facebook.com/LibresseMalaysia) atau ikuti akaun Instagram Libresse (@Libresse_My)dan juga hashtag #LibresseMy #GetYourFit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here