Segi Fresh segar, mudah dan murah untuk Ramadan ini.

Diam tidak diam dah seminggu kita berpuasa. Kebiasaan bila tiba Ramadan para wanita akan sibuk memikirkan menu masakan untuk berbuka terutama mereka yang telah berkeluarga. Perbualan kebanyakan wanita di tempat kerja bila tiba bulan puasa ialah menu untuk berbuka dan berkongsi resipi. Pada zaman serba moden dan canggih ini semuanya dihujung jari dari mencari  resipi dan juga membeli belah barangan dapur untuk menu berbuka. Baru-baru ini Varia Seri telah diperkenalkan dengan Pasarraya Segi Fresh iaitu rangkaian pasarraya borong uttuk peniaga dan pengguna dan juga merupakan pusat penggedaran barang-barang. Ia bukan saja segar, murah dan mudah untuk dibeli.

Di Segi Fresh anda bukan sahaja boleh membeli secara fizikal di lebih 30 cawanagan di seluruh Malaysia. Mereka juga ada menyediakan pembelian atas talian yang mudah dan cepat. Bagi wanita yang bekerja dan sibuk anda boleh membeli-belah secata atas talian di segifresh2u.com. Pembelian secara atas talian ini telah diperkenalkan semenjak 2015. Dengan ini mudahlah sekiranaya bila sambil memikirkan menu yang hendak dibuat anda boleh saja membeli bahan-bahannya tanpa perlu ke pasaraya secara fizikal. Barangan belian anda akan dihantar terus ke pintu pejabat atau rumah.

Anda tidak perlu risau dengan kesegaran barang dapur di Segi Fresh kerana mereka dapatkan terus dari peladang dan pekebun untuk barangan basah. Jadi ia mampu memberi dengan harga lebih murah dan berpatutan. Selain anda tidak khuatir akan tahap kesegaran barangan basah yang ditawarkan di sini.

Bukan itu saja Segi Fesh juga mempunyai barangan keluarannya sendiri seperti Trader”s Choice, Crown Choice,Berkat, Sedaap, Ikan Brand dan jenama Segi Fresh.

Untuk pengetahuan anda juga Segi Fresh bukan hanya sesuai untuk pengguna biasa tetapi juga untuk para peniaga yang membeli secara borong. Pada para peniaga terutama yang meniaga di bulan Ramadan ini, anda bolehlah dapatkan stok untuk bisnes anda di Segi Fresh.

Jadi bagi anda di luar sana tidak perlu risau lagi untuk mencari bahan msakan menu buka puasa anda kerana anda boleh cuba dapatkannya di Segi Fresh yang murah dan segar serta berbaloi untuk wang anda. Sempat juga kami di Varia Seri mencuba maskan dengan barangan dari Seg Fresh. Apa yang penting menu kami murah dan ringkas sempena Ramadan ini.

laman Facebookk Rasmi

https://www.facebook.com/segifresh

Laman Instgram Rassmi

https://www.instagram.com/segifreshmarket

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here