Cantik Bak Supermodel dengan Vitalicia 

Kuala Lumpur – Apa itu Vitalicia Supermodel Glow? Vitalicia ialah makanan tambahan kecantikan yang dikeluarkan oleh syarikat Vitalicia Sdn Bhd. Vitalicia adalah produk inovatif dan berprestasi tinggi untuk wanita yang berdaya saing dan mementingkan kecantikan dalaman serta luaran. Menurut Puan Aleeya dengan Vitalicia ia bukan sahaja untuk menjadikan kulit kita lebih cerah berseri tetapi juga untuk meningkatkan kadar imunisasi dan menurunkan berat badan.


Menurut Aleeya “selain itu juga Vitalicia Supermodel Glow ini selamat digunakan tanpa ada bahan kimia. Di Vitalicia Kami mahu mendidik masyarakat tentang kebaikan menggunakan produk bebas kimia.” Cantik Bak Supermodel dengan Vitalicia.

Kata Aleeya lagi “produk ini telah dibangunkan sejak hampir tiga tahun dan maklum balas awal cukup positif. Kajian kami dari maklum balas pengguna hampir 95% pengguna mengesahkan peningkatan yang ketara dalam seri kulit setelah menggunakan Vitalicia Supermodel Glow secara teratur selama tiga minggu. Matlamat kami adalah untuk menjadikan kulit anda bersih dan berseri tanpa sebarang solekan. Cantik Bak Supermodel dengan Vitalicia.

 

Info mengenai kandungan Viatlicia Supermodel Glow (VSG):

*VSG, makanan tambahan untuk wanita dan lelaki menggunakan ramuan sumber yang terbaik dan melalui pelbagai proses penggujian keberkesanan. Formula semulajadi gabungan bahan yang berkhasiat secara klinikal direka khusus untuk kecantikan dalaman dan luaran.

*VSG dihasilkan dalam bentuk serbuk kerana raman utama camu-camu terlalu masam untuk dimakan begitu saja.

*Satu paket VSG mengandungi 71mg Vitamin C berbanding 75mg Vitamin C harian yang disyorkan untuk wanita. Anda hanya perlu ambil satu pada waktu pagi dan malam.

*Sebagai alternatif anda juga mencairkan VSG dalam 30 ml air atau taburkan dalam minuman jus, minuman gandum atau protein dan juga salad.

*VSG juga menpunyai makanan tambahan dengan formulasi semulajadi serta efektif untuk pengambilan pemakanan dan diperukan badan.

*VSG juga dirumus untuk membantu menegang, melembut, merata dan memanjakan kulit anda untuk seri semulajadi. Cantik Bak Supermodel dengan Vitalicia.

Bahan-bahan VItalicia Supermodel Glow:

Camu-Camu

*Camu-camu sejenis beri dari hutan Amazon yang mengandungi 30 kali lebih Vitamin C dari Oren dan mengandungi vitamin dan mineral lain seperti niasin, potassium, beta-carotene, kalsium dan banyak lagi.Camu-camu mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV, jerawat menyerikan wajah,melambatkan proses penuaan, mencerahkan, mengurangkan pigmentasi selain menyerlah tona kulit.

Astaxanthin

*Astaxanthin adalah diet yang ada dalam burung Flamingo ia berasal dari alga dan antioksidan super yang membantu meningkatkan kelembapan dan tona kulit. Ia mengurangkan kesan penuaan denagan melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. kajian juga menunjukkan bahawa ia membantu mengurangkan keradangan dan sakit sendi.

Pre-Probiotik Mikrobiologi

*Pre-Probiotik Mikrobiologi- Prebiogenik Mikrobiologi & Probiotik meningkatkan kesihatan usus untuk imuniti yang lebih baik. Ia juga membantu mengrangkan selera makan anda. Dengan senaman biasa, diet dan pengambilan VSG juga ia berupaya mengurangkan berat badan anda. Probiotik adalah mikro organisma hidup yang meningkatkan kesihatan dalam sistem pencernaan anda apabila digunakan.

Nasihat kami bagi ibu hamil dan menyusu hendaklah mendapatkan nasihat doktor sebelum mengambil VSG.

Bagi mendapatkan produk ini anda boleh layari website www.vitalicia.com.my dan melalui pengedar sah di seluruh negara.Selain itu anda juga boleh whatapps ke talian +60195009400.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here