Gambar kanan: Krim muka Apsken
Gambar kanan: Krim muka Apsken untuk kulit sensitif

Berita baik untuk mereka yang mempunyai kulit muka sensitif. Satu produk krim muka kecantikan untuk kulit bermasalah, iaitu krim muka Apskin yang dirumus daripada buah epal untuk kulit sensitif telah dilancarkan di ibu kota baru-baru ini.

Majlis pelancaran krim muka Apsken untuk kulit sensitif diadakan disebuah restoran itu dihadiri oleh selebriti Malaysia, pelakon Noniswara dan Neera Azizi.

apskin-launching
Temu bual mengenai Apskin di majlis pelancaran

Apa yang menariknya, krim muka Apskin untuk Kulit Sensitif ini dihasilkan melalui kajian peringkat pengajian kedoktoran falsafah (PhD) Dr Vincent  Chabdrawinata yang berjaya menemui anti oksidan phenolics yang baik untuk kulit.  Krim Apskin ini sesuai bagi pengguna yang menghadapi masalah kulit terutama mereka yang mempunyai kulit sensitif.

apskin-product-collection
Himpunan produk yang dikeluarkan.
Antioksidan phenolics yang terdapat dalam Apskin untuk kulit sensitif ini mampu merawat dan memperbaiki kulit di peringkat sel. Selain itu ia juga boleh melicinkan kulit anda.
Menurut Dr Vincent lagi,  Krim muka Apskin untuk kulit sensitif dikatakan mampu memperbaiki kulit muka seperti jerawat, jeragat dan juga untuk penghasilan kolagen selain boleh mengurangkan kedutan halus. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kulit seperti eczema.
Apskin-founder
Pengasas produk Apskin, Dr Vincent Chadrawinata
Produk ini dikeluarkan oleh syarikat dari Australia iaitu Renovatio Bioscience.
Bagi pengguna di Malaysia buat masa ini, krim muka Apskin boleh didapati melalui atas talian di www.biovida.com.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here