SHARE
magika-product
Izreen (kanan), duta Magika.

Pencuci muka kertas yang pertama di Malaysia, Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) menggunakan teknologi terkini yang mana kertas itu bertukar menjadi buih pencuci muka apabila terkena air.

Produk pencuci muka ini jenis kertas ini menggunakan bahan utama seperti argan oil, madu,  aloe vera, lemon, rose essential, bunga arnica dan witch hazel yang sangat baik untuk membersih dan penjagaan kulit.

Kelebihan menggunakan pencuci muka jenis kertas? Sudah tentulah mudah dari segi untuk dibawa dan diguna. Hanya keluarkan kertas pencuci muka itu, dan kenakan sedikit air untuk diguna di muka.

Penggunaan pencuci muka jenis kertas ini juga jimat dan terkawal berbanding jenis cecair yang boleh terdedah kepada tumpahan dan terlebih dipicit atau dituang keluar sewaktu hendak dipakai. Justeru juga mudah untuk dibawa sewaktu dalam perjalanan pengembaraan atau melancong.

Sempena majlis pelancaran produk pencuci muka Magika baru baru ini, turut diperkenalkan duta produk, pelakon Izreen Azmida. Statusnya sebagai artis, memberi kelebihan untuk memperkenalkan produk itu kepada umum.
Izreen dipilih kerana dari segi kerjanya sangat berdisplin dan mampu memberi komitmen serta kerjasama untuk memperkenalkan produk Magika.
Magika boleh didapati di seluruh negara dan Singapura  dengan harga RM59.00 melalui 100 agen dan stokis Magika.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi ibu pejabat Magika di talian
 016-9400252 atau layari www.magikahq.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here