Oleh Zurin Holit

Ramadan Buffet
Sidang media Buffet Ramadan D Saji.

Sempena bulan Ramadan, Felda D’ Saji kini bersedia dengan kepelbagaian menu Buffet di 5 cawangan mereka sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Antara cawangannya ialah Dewan Perdana Felda, Red Carpet Avenue, Orchard Villa, Tasik Titiwangsa dan Lake Campak Villa, yang masing-masing menyediakan juadah Ramadan dengan keenakan tersendiri.

Dengan pengalaman 20 tahun dalam menyediakan juadah Ramadan pasti meletakkan Felda D’ Saji sebagai lokasi utama Buffet Ramadhan di Lembah Kelang.
lamb grill D' Saji
Makanan kegemaran, kambing bakar di majlis Buffet Ramadan
Di Dewan Perdana  Felda, 40 cef akan menjadikan juadah berbuka puasa dengan tema ‘Colours of Malaysia’. Antara menu utama adalah Stuffed Whole Lamb iaitu nasi yang disumbat dalam perut kambing.
Selain itu terdapat pelbagai pilihan makanan dari cita rasa Melayu seperti kambing bakar dengan rumah dan pelbagai juadah pilihan di majlis Buffet Ramadan Felda D’Saji yang pasti menarik.
fish-grill
Juadah lauk ikan bakar
Setiap cawangan ada tema menu tersendiri seperti Colours of Malaysia di Dewan Perdana Felda, Taste of Asean di D Saji KL Titiwangsa, Malay Authentic and Grills di Orchard Villa Gombak dan Cempaka Villa Bangi.
Selain itu juga D ‘Saji turun memperkenalkan D ‘Saji Delivery sempena bulan Ramadhan dengan pakej serendah RM300 yang boleh dinikmati untuk 15 orang. Justeru orang ramai dialu-alukan untuk menempah makanan dari Felda D’Saji untuk hidangan Ramadan.
choice tradisional kuih
Pilihan kuih tradisionall dan kek
Harga buffet Felda D’Saji antaraRM53 -RM88 berbeza mengikut cawangan.
Sebarang pertanyaan dan untuk tempahan boleh emel ke salesdsaji@felda.net.my, atau Telefon ke 03 26988302.
Hidangan kek dan di Buffet Ramadan D’ Saji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here